Po przywitaniu się na forum odsłaniają wam się działy i mam nadzieje, ze nowi userzy o tym pamiętają, ale dopiero po 10 postach macie dostep do działu downloadu, gdzie musicie skomentować temat, żeby zobaczyć linka *wiem, ze części sie w ogóle informacja o tym nie wyświetla, wiec przypominam* - to tak ze względów bezpieczeństwa, bo często ludzie biorą linki i twierdzą, ze to ich, repostują gdzie popadnie, albo twierdzą, że są zbawicielami narodu itd. A my też nie chcemy mieć problemów. W ramach jednak naszych dobrych serc i tak dalej postanowiłyśmy udostępnić wam dział fansuby jako przedsmak wielu dóbr, które was czekają w naszym wspaniałym sparklującym dziale downloadu .
Jednocześnie mamy nadzieje, że oprócz zwykłego dziękuje wypowiecie się również na temat naszych tłumaczeń . Częstujcie się.
Przypominam też, że oprócz działu fansuby nowi użytkownicy mają również dostęp do działu tłumaczenia :D.
Jeśli o nie chodzi to jeśli tłumaczycie j-weby, artykuły z magazynów to zachecamy do przyłączenia sie do nas. Trzeba wysłać próbke swoich tłumaczeń do Jenny Rose, a ona już zdecyduje co dalej. Jenny jeszcze o tym nie wie, ale ponieważ ja i Riw jesteśmy strasznymi adminkami to została tylko ona.
Jednocześnie mamy nadzieje, że oprócz zwykłego dziękuje wypowiecie się również na temat naszych tłumaczeń . Częstujcie się.
Przypominam też, że oprócz działu fansuby nowi użytkownicy mają również dostęp do działu tłumaczenia :D.
Jeśli o nie chodzi to jeśli tłumaczycie j-weby, artykuły z magazynów to zachecamy do przyłączenia sie do nas. Trzeba wysłać próbke swoich tłumaczeń do Jenny Rose, a ona już zdecyduje co dalej. Jenny jeszcze o tym nie wie, ale ponieważ ja i Riw jesteśmy strasznymi adminkami to została tylko ona.