Johnnyslalaland

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

największe polskie forum poświęcone w całości agencji Johnny & Associates :)

[informacja, rekrutacja] FANSUBY I TŁUMACZENIA

Otai
    Otai
    Admin

Liczba postów : 1965
    Dołączył/a : 07/12/2009

[informacja, rekrutacja] FANSUBY I TŁUMACZENIA Empty [informacja, rekrutacja] FANSUBY I TŁUMACZENIA

Pisanie  Otai Pon Lip 05, 2010 6:44 pm

Po przywitaniu się na forum odsłaniają wam się działy i mam nadzieje, ze nowi userzy o tym pamiętają, ale dopiero po 10 postach macie dostep do działu downloadu, gdzie musicie skomentować temat, żeby zobaczyć linka *wiem, ze części sie w ogóle informacja o tym nie wyświetla, wiec przypominam* - to tak ze względów bezpieczeństwa, bo często ludzie biorą linki i twierdzą, ze to ich, repostują gdzie popadnie, albo twierdzą, że są zbawicielami narodu itd. A my też nie chcemy mieć problemów. W ramach jednak naszych dobrych serc i tak dalej postanowiłyśmy udostępnić wam dział fansuby jako przedsmak wielu dóbr, które was czekają w naszym wspaniałym sparklującym dziale downloadu sparkle sparkle .

Jednocześnie mamy nadzieje, że oprócz zwykłego dziękuje wypowiecie się również na temat naszych tłumaczeń Yoko smajl. Częstujcie się.

Przypominam też, że oprócz działu fansuby nowi użytkownicy mają również dostęp do działu tłumaczenia :D.
    Jeśli o nie chodzi to jeśli tłumaczycie j-weby, artykuły z magazynów to zachecamy do przyłączenia sie do nas. Trzeba wysłać próbke swoich tłumaczeń do Jenny Rose, a ona już zdecyduje co dalej. Jenny jeszcze o tym nie wie, ale ponieważ ja i Riw jesteśmy strasznymi adminkami to została tylko ona.

Obecny czas to Czw Lis 21, 2024 4:01 pm