Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Arashi talk by Ari&exia - jakby ktos chcial skeri fanke sho w calosci XD
wsio XD
Ostatnio zmieniony przez Ari dnia Nie Maj 30, 2010 3:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
Skoro czytam wam ten tekst, to znaczy, że nie wiem kiedy następnym razem się usłyszymy. Skończyła się sesja i Jenny wraca do domku, a w Braku Nadziei net jest równie przewidywalny co katastrofy ekologiczne. Poza tym wakacje to też taki czas, kiedy okazuje się, że Burakku jest zwierzęciem stadnym, a co za tym idzie lubi od czasu do czasu ruszyć się z domu (czyt. Zbierać śmieci w parku z innymi rangerami, obserwować jak dzieci uciekają itd.). Jeśli rozumiecie o co mi chodzi.
Burakkulalaland nie działa od długiego czasu, ale myślę że zdążył już podbić zarówno wasze jak i moje własne serce. Czasami bywało ciężko, przyznaję, były takie dni kiedy po dwóch/trzech godzinach nad audycją miałam dość i mój mózg chciał uciec z krzykiem. Ale za każdym razem kiedy dedykowałam słuchaczom ostatnią piosenkę z ulgą opadałam na fotel, zamykałam oczy i pozwalałam muzyce grać w słuchawkach. Kiedy za chwilę puszczę wam ostatni na dzisiaj kawałek zapewne zrobię to samo i przypomnę sobie te wszystkie miłe chwile które spędziliśmy wspólnie przez ostatni miesiąc~.
Dziękuje w tym miejscu wszystkim, którzy wspierają mnie w idei tego radia. Moim przyjaciołom, słuchaczom, użytkownikom forum Johnnysowego. Na początku bardzo bałam się, że przeceniam swoje siły, ale to wy pozwoliliście mi uwierzyć, że tak nie jest.
I jak się rozpłacze to mam tego nie czytać XD, ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby odpalać radio z domu. Chciałabym też rozwinąć audycje, dlatego mój mail/gg/MSN/temat radia na forum jest otwarty na wszystkie wasze sugestie.
Do usłyszenia następnym razem
DJ Burakku
Ja bym na początku zaczeła od przybliżania zespołów w ramach audycji - no wiesz, jeden zespół jako przewodni, trochę wiecej jego pioseneki jeśli nikt nie dedykuje i informacje i ciekawostki
Ryo jest moim artystą tygodnia w Pochi wa Uniwerse :-P Ale dostałam na to błogosławieństwo jenny, więc chyba nikt się nie obrazi, zwłaszcza, że żadnych ciekawostek nie przewiduje :Driwethiel napisał:O tak, zgadzam sie z Otai :D Skoro juz jestesmy forum Johnnysowym to przyblizajmy tworczosc naszych kochanych idoli, a nie tylko fangirlujmy. Ja mysle, ze wiele osob ucieszyloby sie z ciekawostek o Rajo Niszgido *winks, winks* /shot