Johnnyslalaland

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

największe polskie forum poświęcone w całości agencji Johnny & Associates :)

+22
Kirameki
Miki
Brzooska
puciate
palmirka
Ari
Tsunami
Ana
Avalia
Yukies
Sessho
czajka
MARTA
Paige
Eri Nais
riwethiel
exia
Reira
Otai
Arasz
lovegood
Jenny-rose
26 posters

Burakkulalaland / audycja zakończona

Ari
    Ari
    Tańczący w tle

Liczba postów : 122
    Dołączył/a : 18/12/2009

Burakkulalaland / audycja zakończona - Page 3 Empty Re: Burakkulalaland / audycja zakończona

Pisanie  Ari Nie Maj 30, 2010 1:28 am

Dzisiejsza audycja (choć nie cała blink )
    Part 1
    Part 2
    Part 3
    Part 4
    Part 5
    Part 6
    Part 7
    Part 8

Arashi talk by Ari&exia - jakby ktos chcial skeri fanke sho w calosci XD

wsio XD

Ostatnio zmieniony przez Ari dnia Nie Maj 30, 2010 3:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
    Sessho
    Sessho
    Debiut

Liczba postów : 644
    Dołączył/a : 16/12/2009

Burakkulalaland / audycja zakończona - Page 3 Empty Re: Burakkulalaland / audycja zakończona

Pisanie  Sessho Nie Maj 30, 2010 3:28 am

Ari, Exia - jesteście chore. XD Albo genialne. Sama nie wiem. XD Kto co mówił? XD

Przez całe słuchanie moja głowa była pełna "what the fuck" i to dosłownie XD
    Ari
    Ari
    Tańczący w tle

Liczba postów : 122

Pisanie  Ari Nie Maj 30, 2010 12:11 pm

Ja byłam napaloną fanką, a Exia eto,.. no Exia była Arashami XD.
    palmirka
    palmirka
    Tańczący w tle

Liczba postów : 100
    Dołączył/a : 22/02/2010

Pisanie  palmirka Pon Maj 31, 2010 12:11 am

wy zostaniecie kiedyś sławne (no już teraz mam was na ipodzie xD). Ogólnie cała 'rozmowa' jest pełna świetnych... eee.. sentencji? :D Porównanie Nino i NK po prosu mnie zabiło, zresztą, wszystko było zarąbiste :D i jeszcze Big Bangi w tle... Po prostu genialne xD i zakończenie świetne :P Nawet wam Aibę-surykatę wybaczę ;P

Aaa.. Avi, ja czasem miałam wrażenie, że ty tam wymiękałaś Yoko smajl

EDIT: można zamówić wersję .avi? xD
    Eri Nais
    Eri Nais
    Junior

Liczba postów : 257

Pisanie  Eri Nais Sob Cze 05, 2010 4:48 pm

Wczorajsza audycja:
    Part1 - od wybuchu do pobudki - 3h - 166MB:
    http://www.mediafire.com/?4kw1emojjmd
    Part2 - godzina wyznań - 75 min - 70MB:
    http://www.mediafire.com/?im1tzjmywjm
    lovegood
    lovegood
    Debiut

Liczba postów : 870

Pisanie  lovegood Sob Cze 05, 2010 4:51 pm

Dzięki Eri rabu-rabu

Jenny, będzie dziś audycja? :-D partyyy
    Jenny-rose
    Jenny-rose
    Admin

Liczba postów : 802
    Dołączył/a : 06/12/2009

Pisanie  Jenny-rose Sob Cze 05, 2010 5:22 pm

dzisiaj nie dam rady bo czeka mnie pasjonujaca noc z fonetyka i historia USA
    Avalia
    Avalia
    Gwiazda

Liczba postów : 1610

Pisanie  Avalia Sob Cze 05, 2010 5:35 pm

Gambaruj ciociu rabu-rabu
    Eri dzięki wielkie za audycję, jak będę na siłach sobie ją nadrobię blink
    riwethiel
    riwethiel
    Gokai Blue

Liczba postów : 2528

Pisanie  riwethiel Sob Cze 05, 2010 9:06 pm

Gambaruj Jenny~ Ja tez bede gambarowac XDb mmm finanse... mm informatyka

Dzieki Eri za audycje~ rabu-rabu Godzine wyznan sciagam w pierwszej kolejnosci~~ nyaaa
    Jenny-rose
    Jenny-rose
    Admin

Pisanie  Jenny-rose Sob Cze 19, 2010 1:11 am

saa to ja wam tu postuje to co mowilam pod koniec audycji lol skoro nie slyszeliscie

Skoro czytam wam ten tekst, to znaczy, że nie wiem kiedy następnym razem się usłyszymy. Skończyła się sesja i Jenny wraca do domku, a w Braku Nadziei net jest równie przewidywalny co katastrofy ekologiczne. Poza tym wakacje to też taki czas, kiedy okazuje się, że Burakku jest zwierzęciem stadnym, a co za tym idzie lubi od czasu do czasu ruszyć się z domu (czyt. Zbierać śmieci w parku z innymi rangerami, obserwować jak dzieci uciekają itd.). Jeśli rozumiecie o co mi chodzi.
    Burakkulalaland nie działa od długiego czasu, ale myślę że zdążył już podbić zarówno wasze jak i moje własne serce. Czasami bywało ciężko, przyznaję, były takie dni kiedy po dwóch/trzech godzinach nad audycją miałam dość i mój mózg chciał uciec z krzykiem. Ale za każdym razem kiedy dedykowałam słuchaczom ostatnią piosenkę z ulgą opadałam na fotel, zamykałam oczy i pozwalałam muzyce grać w słuchawkach. Kiedy za chwilę puszczę wam ostatni na dzisiaj kawałek zapewne zrobię to samo i przypomnę sobie te wszystkie miłe chwile które spędziliśmy wspólnie przez ostatni miesiąc~.
    Dziękuje w tym miejscu wszystkim, którzy wspierają mnie w idei tego radia. Moim przyjaciołom, słuchaczom, użytkownikom forum Johnnysowego. Na początku bardzo bałam się, że przeceniam swoje siły, ale to wy pozwoliliście mi uwierzyć, że tak nie jest.
    I jak się rozpłacze to mam tego nie czytać XD, ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby odpalać radio z domu. Chciałabym też rozwinąć audycje, dlatego mój mail/gg/MSN/temat radia na forum jest otwarty na wszystkie wasze sugestie.
    Do usłyszenia następnym razem
    DJ Burakku
    exia
    exia
    Debiut

Liczba postów : 806

Pisanie  exia Sob Cze 26, 2010 12:23 am

zapodaję nasze nagrania które Jenny zapuściła w radiu, jakby ktoś chciał again posłuchać blink

1. Ohno i Nino na rybach http://www.mediafire.com/?qntzmnlzc4j
    2. Fish me http://www.mediafire.com/?mdmmojhzgqt
    3. Sho i Matsujun - misja grzywki XD http://www.mediafire.com/?komzw1gwmo3

większość audycji też mam mniej więcej nagraną, jak ogarnę to mejbi zapodam blink
    Jenny-rose
    Jenny-rose
    Admin

Pisanie  Jenny-rose Sro Cze 30, 2010 11:16 pm

Good news: próba generalna na domowym necie się udała (nawet dało się ściągać z 4shared w trakcie i nie cieło lol) więc jest dobrze (bo już się bałam że będę narzekać że jesteśmy w czarnej d.)

Swoją drogą chciałabym zrobić w audycji coś nowego (i przesunać trochę godzine/zająć nam jakiś dodatkowy czas antenowy czy coś) więc czekam na wasze propozycje (skoro już mam czas i mogę włożyć w to trochę wysiłku to wy też możecie pomyśleć) tylko błagam nie liste przebojów XD nie mówię, że to zły pomysł... ale mnie osobiście zawsze nudzą (poza Listą Przebojów Wszechczasów, ale to inna bajka lol)

Pomyślałam, że może zrobić jakiś theme audycji, no sama nie wiem, typu "piosenki kojarzące się z latem" czy coś w tym stylu (jesus, jaki denny przykład *headdesk*). What'd ya think?

Otai
    Otai
    Admin

Liczba postów : 1965
    Dołączył/a : 07/12/2009

Pisanie  Otai Sro Cze 30, 2010 11:20 pm

Ja bym na początku zaczeła od przybliżania zespołów w ramach audycji - no wiesz, jeden zespół jako przewodni, trochę wiecej jego pioseneki jeśli nikt nie dedykuje i informacje i ciekawostki - zawsze to lepsza motywacja, żeby w końcu kogoś poznać niż randomowe kawałki w dedykacji Yoko smajl - w sensie, że możesz wtedy wybrać bardziej zróżnicowaną twórczość :D
    Jenny-rose
    Jenny-rose
    Admin

Pisanie  Jenny-rose Sro Cze 30, 2010 11:23 pm

generalnie doszłam do wniosku że jak już przesuwam godzinę (i skracam to do 23ciej) to można by to inaczej rozdzielić więc tych randomów to tak bym nie wyrzucała ale np randomowe piosenki tylko na godzine/półtorej, reszta na theme i godzine wyznań
    riwethiel
    riwethiel
    Gokai Blue

Liczba postów : 2528

Pisanie  riwethiel Czw Lip 01, 2010 10:54 am

Yaaaay, Jenny, mowilam Ci, ze bedzie dzialac :D

Ja bym na początku zaczeła od przybliżania zespołów w ramach audycji - no wiesz, jeden zespół jako przewodni, trochę wiecej jego pioseneki jeśli nikt nie dedykuje i informacje i ciekawostki

O tak, zgadzam sie z Otai :D Skoro juz jestesmy forum Johnnysowym to przyblizajmy tworczosc naszych kochanych idoli, a nie tylko fangirlujmy. Ja mysle, ze wiele osob ucieszyloby sie z ciekawostek o Rajo Niszgido *winks, winks* /shot

Jenny, mysle, ze moszesz tez przy okazji zareklamowac nasze atrakcje na Balconie ;D
    puciate
    puciate
    Junior

Liczba postów : 434

Pisanie  puciate Czw Lip 01, 2010 11:18 am

Ja bym w ogóle rozbiła audycję np. na dwie części. Najpierw tematyczna, w której faktycznie rozmowa prowadzona jest np na temat konkretnego zespołu. Taka część planowana byłaby wcześniej... jenny np mogłaby chodzić z dyktafonem i nagrywać wypowiedzi żeby nie tylko ona gadała (w chwili obecnej to chyba nagrałaby tylko moją otaja i arasza lol xD, ale to będzie dobre na konwentach albo zlotach)... Później dopiero ten cały koncert życzeń. Generalnie do tej pory było tak, że choć audycja miała jakiś temat przewodni to on się wiecznie gdzieś rozmywał pod dedykacjami...
    w zasadzie nie mam nic do radosnego chaosu tylko na dłuższą metę on męczy :/
    Reira
    Reira
    Tańczący w tle

Liczba postów : 142
    Dołączył/a : 21/03/2010

Pisanie  Reira Czw Lip 01, 2010 5:02 pm

riwethiel napisał:O tak, zgadzam sie z Otai :D Skoro juz jestesmy forum Johnnysowym to przyblizajmy tworczosc naszych kochanych idoli, a nie tylko fangirlujmy. Ja mysle, ze wiele osob ucieszyloby sie z ciekawostek o Rajo Niszgido *winks, winks* /shot
    Ryo jest moim artystą tygodnia w Pochi wa Uniwerse :-P Ale dostałam na to błogosławieństwo jenny, więc chyba nikt się nie obrazi, zwłaszcza, że żadnych ciekawostek nie przewiduje :D

A tak serio to kocham te tematy przewodnie z kosmosu i to, że w trakcie audycji można przesyłać maile z przemyśleniami. I kabaret johnnysowy musi zostać (mam nawet mix moich ulubionych kawałków, który sobie wyedytowałam w audacity)

O konkretnym zespole mogłaby być jakaś część audycji, to popieram, bo nie wszyscy na johnnysowym znają wszystkie zespoły, a niektórzy nie wiedzą kompletnie nic. Sama często zadaje głupie pytania, a takie panele oszczędziłyby mi kompromitacji.

Co do dyktafonu i wywiadów to jestem raczej sceptycznie nastawiona, chyba, że będzie to coś w stylu Kabaretu Johnnysowego 2. XD
    exia
    exia
    Debiut

Pisanie  exia Czw Lip 01, 2010 6:03 pm

myślę, że takie przedstawianie zespołów to nie taki zły pomysł blink lub właśnie jakieś ciekawostki czy coś :D ale to na pewno nie przez całą audycję tylko jako kącik, tak sądze że podzielić audycje na części, co by nie było monotonnie :D
    ale to już j/w wspominałyście :D

co do kabaretu to jak chcecie to oczywiście będziemy podsyłać conieco blink
    Otai
    Otai
    Admin

Pisanie  Otai Czw Lip 01, 2010 6:22 pm

Johnnysowy kabaret powinien być w ogóle imho rozdzielony na krótsze, tak max.2-3 minutowe scenki, żeby go można było puszczać co jakiś czas, a nie dłużej. Bo człowiek, który musi na chwilę wyjść nie poczeka 5 minut i więcej, a może przegapić coś ciekawego. :D
    exia
    exia
    Debiut

Pisanie  exia Czw Lip 01, 2010 8:59 pm

a to kto mu każe wychodzić? niech siedzi i słucha! XD
    nie no, to też dobra idea blink i tak będa potem postnięte jak coś :D

w ogóle to exia ruszyła dupę i wynalazła sobie sposób jak nagrywać audycje bez przeszkód nawet jeśli audycji nie słucha lol (tak no cudowne odkrycie, jakby wcześniej nie mogła pomyśleć rotfl) więc w miarę możliwości mogę tworzyć archiwa pełne, jeśli akurat będę przy kompie w czasie nadawania :D
    Jenny-rose
    Jenny-rose
    Admin

Pisanie  Jenny-rose Czw Lip 01, 2010 9:11 pm

mi sie podoba opcja zbierania opinii. To będzie bardzo przydatna sprawa na konwentach (i wogóle) więc jestem za i zamierzam skorzystać z tego pomysłu~

Jak dla mnie kabaret nie jest aż taki długi, normalne nagrania są dużo dłuższe niż te 5cio minutówki. Faktycznie można je czasem bardziej skompilować ale to już exia i ari muszą się do tego wprawić well.XD

idea z przedstawianiem zespołów jest spoko i moge tak zrobić. Wczoraj z otai wpadłyśmy jeszcze na pare pomysłów ale ten też sie załapie na wdrożenie w zycie, napewno (napewno w piątki, o w ten sposób)

egzia dzięki ci za podcast xd już mnie zaczęło frustrować że od dwóch tygodni czy więcej go nie mam >>

exia
    exia
    Debiut

Pisanie  exia Czw Lip 01, 2010 9:22 pm

jak na razie to nam trudno się skompilować bo my możemy gadać i gadać XD ostatnio próbowałyśmy krótko XD ale to i tak zależy bo my to bez przygotowania robimy więc XD
    ale praktyka czyni mistrza XD

własnie, miałam ogarnąć i wrzucić z piątku, gomen XD ale teraz mam nadzieje robic jak najbardziej kompletny bez ucinania piosenek itp XD
    Otai
    Otai
    Admin

Pisanie  Otai Wto Lip 06, 2010 10:36 pm

Sukiyanen Sukiyaneny kochane xD! Ponieważ vista na kompie mojego brata sie na mnie wypieła bedę musiała nagrać moją audycję wczesniej, to znaczy too co czytać będę, tak , że opinie, dedykacje na jutrzejszą audycję trwającą około 2-2,5h od 20:00 możecie przysyłac mi do jutra do godziny 13:00 na maila: rjocian@gmail.com .Opinie mają dotyczyć ostatnio obejrzanych przez was programów - tytuł, data emisji, najlepiej gdzie można ściągnąć, o czym był i dlaczego ktoś kto się nieie zna i nie widział tego programu powinien obejrzeć właśnie ten. Yoko smajl Jakoś problem techniczny rozwiązać trzeba wiec na jutro to jedyne wyjście XD.
    Reira
    Reira
    Tańczący w tle

Liczba postów : 142
    Dołączył/a : 21/03/2010

Pisanie  Reira Sro Lip 07, 2010 12:59 pm

To jest jakaś nowa audycja? czy w zastępstwie za Jenny? będzie od traz co tydzień? niech mi ktoś wytłumaczy
    Otai
    Otai
    Admin

Pisanie  Otai Sro Lip 07, 2010 1:07 pm

Teraz w środy bedzie druga audycja dotycząca ostatnio obejrzanych programów - będziemy prowadzić ją jakoś na zmianę z Jenny, jak ona wróci od dentysty to damy ogłoszenie lepsze xD . Dzisiaj bedzie pierwsza prowadzona przeze mnie od 20 do 22:30 i w sumie środdy teraz są zajęte przez johnnysowe.

Sponsored content

Pisanie  Sponsored content

Obecny czas to Sob Lis 23, 2024 3:54 pm